A. MİKROBİYOLOJİK PARAMETRELERİ
| Parametre | Birim | Değeri |
| E. coli | 250 ml'de | 0 |
| Enterokok | 250 ml'de | 0 |
| Koliform bakteri | 250 ml'de | 0 |
| P. aeruginosa | 250 ml'de | 0 |
| Fekal koliform bakteri | 250 ml'de | 0 |
| Patojen mikroorganizmalar | 100 ml'de | 0 |
| Redükte eden bakteriler | 50 ml'de | 0 |
| Patojen stafilokoklar | 100 ml'de | 0 |
| Koloni Sayısı (22 °C) | ml'de | 0 |
| Koloni Sayısı (37 °C) | ml'de | 0 |
| Parazitler | 100 ml'de | 0 |
| Diğer mikroskobik canlılar | 100 ml'de | 0 |
B. KİMYASAL PARAMETRELER
| Akrilamid | µg/L | T.E. |
| Antimon | µg/L | T.E. |
| Arsenik | µg/L | 3,4 |
| Benzen | µg/L | T.E. |
| Benzo(a)piren | µg/L | T.E. |
| Bor | µg/L | T.E. |
| Bromat | µg/L | T.E. |
| Kadmiyum | µg/L | T.E. |
| Krom | µg/L | T.E. |
| Bakır | µg/L | T.E. |
| Siyanür | µg/L | T.E. |
| 1,-2-dikloretan | µg/L | T.E. |
| Epikloridin | µg/L | T.E. |
| Florür | µg/L | 0,29 |
| Kurşun | µg/L | T.E. |
| Civa | µg/L | T.E. |
| Nikel | µg/L | T.E. |
| Nitrat | µg/L | T.E. |
| Nitrit | µg/L | T.E. |
| Pestisitler | µg/L | T.E. |
| Toplam pestisitler | µg/L | T.E. |
| Hidrokarbonatlar | µg/L | T.E. |
| Selenyum | µg/L | T.E. |
| Tetrakloreten ve trikloreten | µg/L | T.E. |
| Toplam Thrihalometanlar | µg/L | T.E. |
| Vinil Klorür | µg/L | T.E. |